VIDEO: Munți de gunoaie adunate de pe marginea E85 de lucrătorii de la CUP Salubritate

0
190

Muncă ușor inegală a muncitorilor de la salubritate, care periodic încearcă să șteargă urmele cetățenilor necivilizați cărora li se pare o idee bună să arunce deșeuri de tot felul pe marginea Drumului Național E85. Acolo unde ține de competența CUP Salubritate, porțiunile de drum sunt verificate zilnic și curățate cel puțin o dată pe lună, însă munții de gunoaie se formează rapid în urmă. Ieri, CUP Salubritate a desfășurat o acțiune de salubrizare a zonei E85, la ieșire din Focșani spre Garoafa, aceasta fiind una dintre porțiunile de drum „preferate” ale celor care aruncă gunoi la întâmplare. O altă zonă în care se strâng munți de gunoaie ar fi dinspre Lămotești – Milcovul, potrivit directorului CUP Salubritate, Adrian Vulpoiu, care spune că acțiunile de salubrizare vor continua.
O să igienizăm ori de câte ori este nevoie. Sunt acțiuni periodice, de obicei în prima zi a fiecărei luni avem în vedere E85. De monitorizat însă monitorizăm zilnic anumite zone, este o echipă care verifică în fiecare dimineață E85”, ne-a spus directorul Vulpoiu. Este și o veste bună totuși, pentru că, dacă în trecut erau mai multe zone sufocate de deșeuri, cetățenii au înțeles – mai de frica amenzii, mai de vorbă bună – că pubelele de gunoi au un rost.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.