Un american ne dă lecții despre ce înseamnă că fii civilizat

0
873
John Korst, un american care a hotărât să se mute în Focșani, poate fi considerat mai focșănean decât mulți dintre cei născuți în oraș. Stabilit în municipiu în vara anului trecut, când a lăsat SUA pentru România, el este implicat într-o serie de proiecte de voluntariat la Focșani, dar și în alte localități ale județului.
De când a venit la Focșani, John Korst încearcă să facă orașul mai curat pe unde trece. Foarte activ pe Facebook, el a postat de mai multe ori fotografii cu gunoaie aruncate pe stradă. De cele mai multe ori, el a luat ambalajele de pe jos și le-a pus în tomberoane.
My daily „pick up one big thing from the street/sidewalk and throw it away” ritual – “Ritualul meu zilnic – să iau ceva de pe stradă și să-l arunc” este cea mai recentă astfel de postare a americanului, care a adunat de pe jos un ambalaj de ciocolată. (foto preluat de pe contul de Facebook)
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.