GALERIE FOTO: Investiție a Clubului Rotary în educație: cameră senzorială pentru copiii cu probleme speciale, la CȘEI Elena Doamna

0
169

Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Elena Doamna Focșani are, de vineri, o cameră specială pentru pregătirea copiilor care prezintă diverse tulburări, atât din spectrul autist, cât și cu deficiențe de auz. Camera senzorială a fost dotată cu o multitudine de “jucării” speciale, care să-i ajute pe copiii cu probleme. Joaca celor mici cu obiectele respective reprezintă o metodă modernă de învățare și de recuperare.

“Ne bucurăm că am reușit să facem acest lucru. Anul acesta rotarian este anul educației, iar multe dintre proiectele noastre se adresează educației. Camera senzoarială pe care am reușit să o amenajăm este un loc special, de care era mare nevoie într-o școală în care învață copii cu probleme speciale”, a declarat Carmen Ion, președintele Clubului Rotary Varana din acest an rotarian.

“Clubul Rotary e un partener de nădejde. E un an pe care Clubul l-a dedicat educației și ne bucurăm de acest lucru. Iată că niște oameni de bine se gândesc să ajute învățământul vrâncean. Iar noi suntem alături de dvs. și vom fi în toate proiectele pe care le veți derula”, a spus inspectorul general al IȘJ Vrancea, Dorin Cristea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here